Onze diensten

Een woning kopen

Naast heel veel woonplezier is een eigen woning ook een hele goede investering. De afgelopen jaren (2013-2018) steeg de woningprijs zelfs op veel plaatsen met meer dan 30%! Omdat u ‘verplicht’ uw hypotheek in 30 jaar moet aflossen, bouwt u door de jaren heen een aanzienlijk vermogen op. Is het handig de rente ‘zolang mogelijk’ vast te zetten of past een andere strategische keuze beter? 

Lees meer…

Echtscheiding

Scheiden doet pijn en uit elkaar gaan gaat vaak gepaard met veel emoties. Het toekomstbeeld verandert van het ene op het andere moment. Dat levert veel onzekerheid en vragen op. Naar wie moet u toe? Hoe reageren uw kinderen en andere familieleden? Wat zijn de financiële gevolgen? Kunt u blijven wonen in de woning of bent u in staat om een andere woning te kopen? 

Lees meer…

Financieel plan

Het is duidelijk dat de overheid steeds meer verantwoordelijkheden bij u neerlegt. Beperkingen van de sociale zekerheid (denk aan WW, WIA en de ANW) en een steeds verder opschuivende AOW leeftijd. Als u het belangrijk vindt om zelf uw eigen keuzes te kunnen maken is het belangrijk om het heft in eigen hand te nemen. Wij kunnen u dan de juiste route voorstellen.

Lees meer…

Omzetten of oversluiten

In veel huishoudens is er sprake van een behoorlijke overlap van allerlei financiële producten. Hierdoor wordt iedere maand onnodig veel betaald en/of gestelde doelen worden op einddatum niet bereikt. Een andere aanpak biedt ruimte voor de invulling van wensen waarvan gedacht werd dat deze niet haalbaar waren, een grotere woning, een verbouwing of meer vrije tijd.

Lees meer…

w

Kennismaking en inventarisatie

Opstellen adviesberekeningen

Selectie partijen en begeleiding traject

n

Vastlegging in financieel plan

Beheren financieel plan