Aankoop woning

Voor de starters, voor de doorstromers én voor die nieuwe start. Ieder heeft een eigen verhaal.  Door goed naar u te luisteren zorgen wij voor een passend advies en een zorgeloos hypotheektraject. Zo houdt u nu meer over om lekker van te leven en kunt de toekomst met vertrouwen tegemoet zien. 

Neem contact op

U bent een starter

Naast heel veel woonplezier is een eigen woning ook een hele goede investering. 

De afgelopen jaren (2013-2020) steeg de woningprijs zelfs op veel plaatsen met meer dan 50%!  U bouwt door de jaren heen een aanzienlijk vermogen op.

Is het handig om de rente ‘zolang mogelijk’ vast te zetten of past een andere keuze beter? Kan een aflossingsvrije hypotheek een alternatief zijn voor een fiscaal aftrekbare hypotheek? Zijn partijen die nu de ‘goedkoopste’ rente aanbieden automatisch de voordeligste partijen?
Moet u als u samen met een partner koopt ook nog op andere zaken letten? 

Een goed advies levert u door de jaren heen rust, zekerheid én een vermogen op. Investeer in uw eigen toekomst met een adviseur van Hypotheek Facet. 

Doorstromers/herstarters

U heeft al een koopwoning en u koopt een andere woning? Of u maakt na een scheiding een nieuwe start? 

Wat gaat u met uw overwaarde doen? Bent u verplicht om dit vermogen in te zetten voor de aankoop van uw nieuwe woning of kunt u dit ook inzetten voor andere doelen? Kunt u nog een hypotheek voor 30 jaar afsluiten? Is die spaarhypotheek bij deze lage rente nog interessant?

Het is goed te weten dat er in uw situatie vaak veel meer mogelijk is dan u wellicht denkt om lage woonlasten te realiseren en invulling te geven aan uw doelen en wensen op langere termijn.  

Onze ervaring is dat relaties vaak heel verrast zijn over de uitkomsten van een adviesgesprek en dit als een  echte eye-opener ervaren.

Dit bieden wij u

kennismaking voor onze rekening

Zo krijgt u een goed beeld wat wij voor u kunnen betekenen.

voordelige rente

Kwaliteitspartijen speciaal voor u geselecteerd op rente en voorwaarden.

Eén vast aanspreekpunt

Snelle en adequate opvolging van uw vragen. Uw eigen ‘hypotheekmanager’.

duidelijk en helder

Een duidelijk en helder overzicht van uw mogelijkheden en woonlasten binnen een integraal advies.

Ontzorgen

Wij verzorgen het contact met alle partijen en ontzorgen u daarmee volledig.

Beheer

Wij bewaken uw hypotheek met slimme en voordelige beheerpakketten.