Team

Mark Bast
 

Mark Bast

Erkend Financieel Adviseur (EFA), Erkend Hypothecair Planner (EHP) & Gecertificeerd aankoopbegeleider

Mijn loopbaan in de financiële dienstverlening begon in 1997 bij Bouwfonds Hypotheken, het huidige Florius. Als senior kredietadviseur beoordeelde ik complexe hypotheekaanvragen en verzorgde ik opleidingstrajecten voor adviseurs. In 2000 maakte ik de overstap naar een adviesbureau in Ede en werd ik Financieel Adviseur. Mijn passie ligt in het vertalen van complexe financiële vraagstukken naar een begrijpelijk Financieel plan én in het bedenken van creatieve oplossingen voor consumenten die willen kopen, oversluiten of in een scheiding verwikkeld zijn. Mijn eigen bedrijf geeft mij de ruimte om samen met ons team de dienstverlening continue te verbeteren en aan te passen aan de actuele wensen van de klant, met het doel altijd weer de klantverwachting te overtreffen. Sinds 2018 zijn wij ook bevoegd relaties te begeleiden en te ondersteunen bij de aankoop van de woning zelf.

info*hypotheekfacet.nl
033 4531 657

 

Samenwerkingsverbanden:

Mark Bast
 

Gerard Heijnen

Register-mediator bij Mediatorsfederatie Nederland (MfN)& internationaal Full Certified Mediator & Master Negotiator bij het ADR

Gerard Heijnen (1959) weet vanuit zijn achtergrond wat het is om als diplomaat met alle wensen en belangen rekening te houden. Hij staat bekend om zijn natuurlijke rust en zijn scherpe, maar rechtvaardige benadering. “Zachte heelmeesters maken stinkende wonden”. Gerard gebruikt zijn analytisch inzicht en creatief denkvermogen,om snel en efficiënt tot overeenstemming omtrent financiële zaken te komen, hetgeen hem de afgelopen jaren tot een gewild Mediator maakte.

middennederland*scheidingsplanner.nl
088-420 00 00