Hypotheek Facet

Keigoed in Hypotheken

Mark Bast – Oprichter

Erkend Financieel Adviseur (EFA), Erkend Hypothecair Planner (EHP) & Gecertificeerd aankoopbegeleider

“Mijn loopbaan in de financiële dienstverlening begon in 1997. Ik werkte bij Bouwfonds Hypotheken als kredietadviseur. Ik beoordeelde complexe hypotheekaanvragen en verzorgde opleidingstrajecten. Aan het begin van het nieuwe millennium maakte ik de overstap naar de particuliere adviesmarkt. In 2004  richtte ik mijn eigen bedrijf op. Mijn passie ligt in het vertalen van complexe financiële vraagstukken naar een begrijpelijk Financieel plan én in het bedenken van creatieve oplossingen”. 

Hypotheek Facet

In 2004 zag Bast & Brunnekreef Financial Partners het levenslicht. In 2006 werd de kantoornaam gewijzigd naar Hypotheek Facet.  De eigen woning en de hypotheek staan immers centraal in de vraagstukken waar onze relaties een oplossing voor zoeken. Wij zijn een netwerkorganisatie ‘pur-sang’. Naast kantoorondersteuning werken wij uitsluitend samen met zelfstandige partners die dezelfde drive en passie delen. Wij zijn gehuisvest in het kantoor van de Vries Vellenga Leenknegt notarissen in Keistad Amersfoort. Bezoek vindt alleen plaats op afspraak. 

Donorhypotheek

Begin 2010 bedacht Mark Bast de Donorhypotheek. Doelstellingen: het bevorderen van het aantal registraties (ja of nee) in het donorregister, een korting op de advieskosten als beloning voor de registratie én het ondersteunen van een goed doel. Dat werd de Bart de Graaf Foundation. Zij helpen ondernemers met een levensbepalende beperking een eigen bedrijf te starten. Mirjam de Graaf opende de Donorhypotheek op 22 oktober 2012. In 2020 werd de Donorwet van kracht. Hierdoor bieden wij onze Donorhypotheek niet meer aan voor nieuwe relaties.