Partners

Keigoed in Hypotheken

Dymphie den Hollander RFEA- mediator 

Als Erkend Scheidingsadviseur (RFEA) heeft Dymphie den Hollander zich gespecialiseerd in de financiële en fiscale vraagstukken rondom (echt)scheiding. Dymphie biedt advies en ondersteuning aan echtparen en samenwonende partners die in de regio Amersfoort, Leusden Nijkerk en Barneveld hun relatie wensen te beëindigen. “Zij kiezen ervoor dat respectvol in onderlinge harmonie te doen, met name in het belang van eventuele kinderen”.  

 

Gerard Heijnen – mediator 

Register-mediator bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN), en internationaal Full Certified Mediator en Master Negotiator bij het ADR

Gerard Heijnen weet vanuit zijn achtergrond wat het is om als diplomaat met alle wensen en belangen rekening te houden. Hij staat bekend om zijn natuurlijke rust en zijn scherpe, maar rechtvaardige benadering. Gerard gebruikt zijn analytisch inzicht en creatief denkvermogen, om snel en efficiënt tot overeenstemming omtrent financiële zaken te komen, hetgeen hem de afgelopen jaren tot een gewild Mediator maakte.  Gerards methode geeft inzicht en neemt onzekerheden weg, waardoor twee mensen uiteindelijk zelf de juiste beslissingen kunnen nemen, zodat ieder zich weer bezig kan houden met zijn toekomst.